Coaching

Je hebt de scheiding achter de rug. Alle zaken zijn geregeld, maar het lukt je nog niet je eigen weg te vinden. Je voelt je alleen en het verdriet lijkt maar niet minder te worden. Of het lukt je niet om op een goede manier met je ex-partner om te gaan. Veel van de problemen die jullie hadden, blijven ook na de scheiding bestaan. De overdracht van de kinderen verloopt stroef, terwijl jullie allebei op een goede manier uit elkaar wilden gaan.

Wil jij je eigen weg vinden en weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Dan is coaching geschikt voor jou. Omdat je niet alles alleen hoeft op te lossen. Voor een steun in de rug, ben je welkom voor een gesprek.

Ouderschaps-

plan

Jullie hebben een ouderschapsplan opgesteld, maar in de praktijk blijkt dit toch niet te werken. Het co-ouderschap leek zo ideaal, maar nu merk je dat het veel onrust geeft. Of de kinderen willen vaker bij jou zijn. Of je wilt dat de kinderen vaker bij de andere ouder zijn. Bovendien zijn de omstandigheden anders omdat je inkomen is veranderd. Of omdat je ex-partner een nieuwe partner heeft. Of omdat de kinderen inmiddels ouder geworden zijn en er sprake is van andere kosten.

Het ouderschapsplan is geen vaststaand iets. In de meeste ouderschapsplannen is ook opgenomen dat je elk jaar samen bekijkt of het nog aansluit. Lukt het jullie samen niet om nieuwe afspraken te maken? Neem dan contact op zodat wij jullie kunnen begeleiden.

Convenant

De scheiding moest snel geregeld worden, dus hebben jullie alleen het noodzakelijke opgesteld om te kunnen scheiden. Nu moet het huis op jouw naam gezet worden en vraag de bank een echtscheidingsconvenant. Of een vaststellingsovereenkomst. Hoe regel je dat?

Wij kunnen ook achteraf, mits jullie het eens zijn, de documenten voor jullie opstellen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Herberekenen

Ook als je alleen een (nieuwe) alimentatieberekening wilt of een berekening voor de kosten van de kinderen, kun je bij ons terecht.

CONTACT