Wat wij doen

Afscheid nemen van de oude situatie, onderweg naar een nieuwe. Wij begeleiden je bij het slaan van de brug. Samen.

Als mediator zijn wij neutraal en onpartijdig. Wij richten ons voornamelijk op hoe jullie met elkaar communiceren. Wij geven jullie de ruimte om allebei je verhaal te doen en zorgen dat jullie allebei de informatie krijgen die je nodig hebt om beslissingen te nemen of keuzes te maken.

Voor ons telt dat er een overeenstemming komt en jullie verder kunnen.Wij zetten jullie wensen op een rij en bemiddelen. We bewaken de voortgang. Samen maken we een korte reis naar wat voor jullie een goede uitkomst is. En als jullie het willen, leggen wij de uitkomst vast.

Je krijgt volledige begeleiding

WIL JIJ:

  • In gesprek  onder deskundige begeleiding

  • Terug kijken naar het verleden,  maar vooral naar de toekomst?

  • Zelf bepalen wat je overeenkomt, binnen de fiscale en juridische kaders?

  • Achter de besluiten staan?

  • Samen een oplossing zoeken en kiezen?

  • Een goede communicatie?

  • Een kort traject met voortgang?

  • Niet te veel betalen?

Maak dan nu je afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Afspraak maken

Er is geen andere weg dan je eigen weg

Spinoza

Waarom

Hoekstra

&

Hendriks

Bij ons geen verborgen kosten of onverwachte rekeningen achteraf. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we wat jullie willen en hoe wij jullie daarin kunnen begeleiden. Daarna bieden we jullie een passend pakket aan, all-in, zonder verrassingen.

Wij staan voor eerlijkheid en duidelijkheid. Wij doen wat we beloven.Wij zijn helder in onze voorwaarden, zodat jullie precies weten waar je aan toe bent. En wij ook.

Je krijgt bij ons volledige begeleiding: wij informeren je niet alleen over het ouderschapsplan en het convenant, maar ook over financiele zaken zoals hypotheek en verzekeringen. Daarvoor hoef je dus niet naar een financieel adviseur: die hebben wij in huis! Wel zo makkelijk.

Je krijgt bij ons twee voor de prijs van één. We zijn beide mediator met elk onze eigen kwaliteiten. Henk is gespecialiseerd in financiële zaken, Linda is jullie vaste aanspreekpunt en verzorgt de benodigde documenten en berekeningen. We zijn samen bij de gesprekken, zodat we elkaar kunnen aanvullen. En jou van alle informatie kunnen voorzien.

We waarborgen onze kwaliteit door samen met jou in gesprek te gaan. We controleren elkaar. We zijn elkaars back-up en evalueren elk gesprek samen. Om onszelf en ons aanbod constant te kunnen verbeteren. Om jou het beste te kunnen geven.

Je kunt zowel overdag als ‘s avonds bij ons terecht. Jullie zijn welkom bij ons op kantoor of wij komen bij jullie als dat beter past. Wel zo makkelijk.

Losse diensten nodig? Ook dat kan!

Mocht je na je scheiding bijvoorbeeld een (nieuwe) alimentatieberekening willen, aanpassingen in je ouderschapsplan of een convenant op willen laten stellen, dan kunnen wij dat voor je verzorgen. Je kiest dan zelf of en hoeveel gesprekken je daarbij wilt hebben.